Skola skola skola

Idag har skolan dragit igång på riktig och jag har varit där från morgon till kväll. Dagen började med en föreläsning i beskattning. Det var första "riktiga" tillfället i kursen och det kändes faktiskt bra. Jag hängde med hela tiden och dessutom kändes det inte omöjligt att förstå. Efter föreläsningen köpte Jossan, Hanna, Ida och jag lunch och satt ute i solen. Trodde inte att jag skulle få se solen mer i år, så det var riktigt skönt.
 
På eftermiddagen blev det plugg medan vi väntade in tiden till en företagspresentation. Idag var det notar som kom till skolan och det var faktiskt kul och intressant. Förra året var jag på massa företagspresentationer och nu i efterhand har jag insett att jag nog inte var helt redo, varken för att ta in all information eller praktisera för den delen. Nu ett år senare blev jag verkligen bara taggad på att börja mäkla. Jag känner att jag har fått liiite kött på benen och har en ganska bra uppfattning om hur jag vill att min arbetssituation ska se ut i framtiden. Nu måste jag bara hitta rätt företag och plats som kan matcha det haha. 
 
Sammanfattningsvis har det varit en bra dag. Jag känner mig taggad på både skolan och allt annat som kommer i framtiden. Hoppas att ni också har haft en bra onsdag. 
 
Bjuder på en bild med några gävlefavoriter 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0