Halloween 2016

Igår "firade" vi halloween här i Gävle och det var faktiskt en lyckad kväll. Jag var utklädd till en skadad docka eller vad man ska säga och jag blev verkligen såå nöjd. Jag fick faktiskt väldigt många komplimanger, vilket är så kul eftersom att jag verkligen la ner tid på mitt sår i ansiktet. Det blev som sagt en bra kväll. Mitt mål med kvällen var att den skulle bli bättre än förra året. Och ja det lyckades jag med haha. 

 

Idag har det blivit en pluggdag i skolan och det gick trögt meen vi fick allt gjort som vi planerat. Inte så långt kvar till tentan nu så det är bara att hålla ut. Nu på kvällen blir det mys med Johanna och Sanna. Om jag känner oss rätt kommer vi ligga halvsovandes i sängen framför så mycket bättre. Det kommer bli en bra kväll med andra ord. 

 
 

Måndag

Nu är det måndag igen, dock känns det verkligen inte som det då hela min söndag spenderades i skolan med plugg. Så ja, för mig är det mer som tisdag. 
 
Min dag har spenderats i skolan men förutom det så blev det en promenad med Johanna då vi även mötte Sanna som kom från tåget. Vi hinner knappt träffa varandra nu för tiden så det blev ett behövligt catching up ute i regnet. 
 
Nu på kvällen har jag gjort toast och kollat på tv. Och det är ungefär så resterande del av kvällen kommer att se ut.  Godnatt vänner 
 
Bjuder på en härlig bild från nollningen

Jag är en superhjälte

Förutom plugg så blev det även lite fest denna veckan. I onsdags var det nämligen dags för NV och den här gången var det superhjälte-tema. Det blev en rolig men ganska tidig kväll för mig. Tröttnade lite på festen och drog hem och åt korvstroganoff istället haha. 

 

Idag, lördag, har mamma och pappa varit här. Bilen ska nämligen in på "lagning" så de kom upp för att hälsa på och hämta den. De var bara här några timmar men vi åt lunch tillsammans passade på att handla så det blev en mysig dag. Efter det var vi bara hemma i min lägenhet och runt tre åkte de hem igen. 

 

Nu på kvällen ska jag inte göra något speciellt. Jag har glass och massor av godis hemma så det ska jag trycka i mig samtidigt som jag ska kolla på första avsnittet av Så mycket bättre. Hur mysigt är inte det programmet? perfekt med lite sommarkänslor nu när vi är i mörkare tider. 

 
 
 
 
 
 

Två dagar i rad

Det var verkligen ett bra tag sedan som jag lyckades uppdatera två dagar i rad. Nästan lite sorgligt eftersom att jag förut har uppdaterat varje dag och sett bloggen som något jag kunnat läsa tillbaka i och minnas saker. Men nu är det många dagar som saknas. Framför allt min 20årsdag. Liksom varför satte jag mig inte bara och skrev ett inlägg då, så att jag i framtiden kan kolla tillbaka på den dagen... (ja självklart finns det bilder jag kan kolla på osv). Den dagen var iallafall över förväntningarna. Jag hade "stort" firande med både familj och vänner. Vänner från både Gävle och självklar hemifrån. Om någon av er läser det här så är jag så tacksam för att ni kom. 

 

Idag har jag tagit tag i träningen igen, det som jag klagade lite på i mitt förra inlägg. Idag började jag dagen med en pw på en timme innan skolan och under dagen har jag försökt tänka lite på vad jag äter. Verkligen inget extremt men när man sitter i skolan blir det lätta att man köper nåt sött bara för att man är sugen. Nu får det vara slut med sånt. 

 

Nu på kvällen fick jag en glad överraskning. På lördag kommer nämligen min kära mor och far till Gävle över dagen för att lunch och träffa mig. Det kommer verkligen bli jättemysigt då jag inte hade förväntat mig att träffa dem förrän den 4:e november då jag kommer hem nästa gång. Det fick bli ett bra avslut på en bra dag. (Linnéa hoppas att du är stolt över mig för att jag uppdaterar så flitigt) 

 


Uppdatering

Det var verkligen länge sedan och just nu när jag sitter ensam i min lägenhet så känner jag verkligen för att uppdatera lite. 

 

Just nu mår jag riktigt bra, livet är verkligen on top, dock skulle jag vilja börja träna mer på riktigt igen men det är en helt annan femma, för just nu är livet bra. Jag har egentligen ingen speciell anledning till att jag är så glad men jag är känner mig bara så redo för allt. 

 

Just nu är jag inne i en period då jag verkligen måste kämpa på. Det bästa är att jag vet att jag verkligen måste ligga i NU och inte sen. För nu har jag inte tid att vara lat. Ja försöker verkligen göra mig bösta i skolan nu och ge mig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas. 

 

Just nu är jag verkligen taggad på framtiden eftersom att jag äntligen har bestämt mig. Jag har valt att gå två år på högskolan vilket förhoppningsvis betyder att jag kommer få min mäklarlicens till sommaren. Att jag då kommer ha mitt drömyrke. Hur sjukt är inte det.

 

Men som sagt, det är nu jag måste kämpa. Det betyder tidiga mornar till sena kvällar fastklistrad framför skolböckerna. Dels för att jag självklart vill lyckas med en del av mig orkar verkligen inga fler motgångar på skolfronten. Jag kan inte precis säga att jag aldrig kommer kugga en tenta igen... men jag ska ge mig själv de bästa förutsättningarna för att inte göra det. Jag är så taggad. 

 


RSS 2.0