Mamma 50 år

Förra helgen fyllde min lilla mor hela 50 år och det firades självklart. Dagen började med en riktigt lyxig frulle och avslutades med trerätters på hotellet vid körunda med nära och kära.

Nu nästan en vecka senare är det dags igen. Just nu sitter jag nämligen på tåget påväg till Värnamo för att fira mamsen ännu en gång. Det ska bli riktigt mysigt att träffa alla ovh dessutom komma bort lite. Nu kan jag äntligen få lite ledigt. Efter den här veckan har jag bockat av två tentor och det känns så skönt. Kan inte beskriva hur skönt det är att för tillfället inte ha något att plugga på.

Idag har jag varit igång länge. På morgonen åkte jag till kontoret där jag ska praktisera och fixade en grej och direkt efter det åkte jag till pappa jobb. Jag lunchade med honom och hans arbetskamrater (fransk buffé) och sedan mötte vi upp mamma för att hoppa på tåget mot Värnamo. Så nu sitter jag och lyssnar på poddar och vill att tiden ska gå fortare. Vi åkte vid 16 och kommer inte vara framme förrän 21.30 någon gång.... sjukt segt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0