Påskhelgen

Jag har varit lite (väldigt) frånvarande här på bloggen på senaste tiden. MEN, jag har en bra ursäkt. Jag har mer eller mindre varit isolerad i skolan med Ida och tentapluggat. Jag är verkligen glad över mitt beslut att stanna i Gävle under helgen. Vi har fått mycket gjort och jag är faktiskt taggad på tentan. Haha har nog aldrig tänkt den tanken innan, men nu är jag sjukt taggad och dessutom är den på fredag så mer plugg ska det bli och förhoppningsvis kommer jag vara förberedd. Håll tummarna för mig på fredag så är ni gulliga. 

 

Nu på kvällen har jag beställt några plagg från bubbleroom. Och jag ni kan vara lugna, jag har råd med kläderna, och nej jag fick inte pengar från mamma och pappa. Jag klickade iallafall en långklänning som jag blev kär i, en klänning som jag tänkte ha på Rasmus student och några plagg till.  

Hoppas alla har haft en bra helg men mysigt påskfirande. 

 

 
 
 
 

Ny

 

Måndag

Efter en bra helg men familj och vänner är jag nu tillbaka i Gävle igen. Idag har vi haft redovisning i skola och jag har inte gjort något muntligt sedan gymnasiet så det var verkligen nervöst. Men det gick bra och jag kan bara säga att det är skönt att det är över.

 

Efter skolan har jag storhandlat och sedan varit en sväng på friskis nu på kvällen. Sanna och jag körde cirkelfys men det gick sådär. Min kropp var seg från boxningen igår. Men men som Linnéa sa när jag pratade med henne för en stund sedan, alla pass kan ju inte gå lika bra. Hon har rätt och jag får sluta ha så höga förväntningar på mig själv.

 

Nu ska jag kolla ikapp på youtube och sen sova. Ny dag imorgon och dags att börja med tentaplugg. Wish me luck.  

 
 
 
 

Hej hej

Nu har jag varit sådär dålig igen och glömt bloggen. Jag har haft annat i huvet och när jag väl fått tid för att blogga har jag fastnat inne på youtube istället, ovanligt... Det har hänt mycket sen sist jag skrev och det kommer bli väldigt långdraget om jag ska rabbla upp allt jag har sysslat med, så jag börjar om lite på nytt istället. 

 

Idag började dagen med att Linn, Maja och jag gjorde klart ett arbete om ett rättsfall som skulle in idag. Efter det, redan vid 11.30, mötte jag upp Ulle för att fixa naglarna. Vi båda var inställda en kall lila/rosa/grå färg men där vi gjorde naglarna hade de tyvärr inte den färgen så istället har jag nu en ljusrosa väldigt nude färg. Jag är verkligen sjukt nöjd och dessutom spänd på hur länge det håller. 

 

Nu är jag hemma i sängen och har inte mycket mer planerat idag. Imorgon ska jag åka hem till Ösmo igen så jag ska väl fixa lite in för det. I helgen är det nämligen dags att fira fin Becca som fyller 20. Fatta 20!!!! Det ska bli så mysigt att träffa alla och bara umgås. Jag är så glad för att åka hem den här helgen innan det är dags att komma tillbaka och börja plugga inför tentan.  

 

 
 

RSS 2.0