Sommarlov

Nu är jag hemma för sommaren. Igår skrev jag sista tentan och idag storstädade jag lägenheten och sen var det bara att sätta sig i bilen och köra hem. Jag kan verkligen inte fatta att jag redan har gått det första året på högskola och mäklarlinjen. Jag känner mig nästan för liten och dessutom osmart för att ens plugga. Men jag har kämpat och kämpat och det har gett resultat. Jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv. 

 

Nu ska mamma, pappa och jag äta grillat till middag och sen ska jag fixa lite smått till morgondagen. Imorgon är det ju studenten här i Nynäs och jag är så taggad. Hoppas vädret är med oss och att alla fina studenter får en perfekt dag. 

 

till sommaren

 

Ett år senare

Idag den 6 juni är det alltså ett år sedan jag tog studenten. Hur sjukt är inte det. Ett år har verkligen gått snabbt och det har hänt så mycket. För ett år sedan var jag inte inställd på att plugga vidare direkt. Men nu sitter jag här i Gävle, i min lägenhet och är mitt uppe i sista tentaveckan innan det kan bli sommar på riktigt. Jag kan faktiskt säga att livet är på topp och att jag är mer än taggad på den här sommaren. 
 
 
 
 

RSS 2.0