Kvällens

Denna nyårsafton kommer spenderas hemma med familjen. Trots att jag bara ska ligga hemma så fixade jag mig ändå lite. Det fick bli en väldigt diskret look i rosa/brunt och glitter. Håret åkte upp i en bulle och bebishåret fick flyga fritt. Hoppas alla får en bra nyårsafton, puss på er och gott nytt! 

 
 

Vielen Dank 2016

Årets sista dag är här och än så länge har den inneburit plugg för min del. Jag hade en föreläsning kvar att skriva rent så jag passade på att göra de . Så nu jag kan påbörja det nya året med att ligga i fas med skolan. 
 
För att sammanfatta det är året så har det varit bra. Trots att det har varit mycket skola, typ bara skola för min del så har det faktiskt varit ett riktigt bra år. Nu när jag tänker efter så hade jag inte klarar en enda tenta när året började... och nu har jag faktiskt klarat ALLA. En stor klapp på axeln till mig själv.
 
Snart börjar 2017 och jag kan verkligen inte förstå att det är året jag faktiskt blir fastighetsmäklare. Det kommer vara jobbigt att "avsluta" min tid i Gävle men samtidigt betyder det att påbörja ett nytt kapitel i livet (igen) och jag kan verkligen inte vara mer taggad på det.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Årets sista fredag

Årets sista fredag har spenderats hemma till störst del, förutom när Rebecca, mamma och jag var i Haninge en sväng. Jag behövde nämligen köpa en "omvandlare" så jag ska kunna använda min locktång som inte har svensk kontakt, eller vad man kallar det. Ja, jag krånglar till det för mig själv som vanligt... Förutom en omvandlare så köpte jag även en tröja på MQ. Så ja det här med att låta bli shoppa har inte gått så bra. Bättre lycka nästa år känner jag. Tröjan var iallafall på 50% rea så en del av mig tröstar mig med att det var ett kap. 

 Till middag blev det pesto- och pastasallad. 
 
 

Mellandagarna

Julafton är förbi vilket även betyder att det blivit lugn och ro igen efter allt firande med släkten. Julhelgen bjöd på mycket skratt och härliga kvällar med familj och vänner. Det känns inte ens konstigt att ha vara hemma såhär länge från Gävle. 

 

Trots att jag inte är tillbaka i Gävle så betyder det inte att jag är fri från skolan. Idag har jag suttit hos Johanna hela dagen och skrivit på mitt PM som ska in den 8:e januari. Jag blev klar med alla skriftliga delar och all formalia så nu är det bara finslipa kvar. Jag känner mig nöjd än så länge, vilket känns riktigt bra då det är första gången jag skriver ett PM helt själv på högskolan. 

 

Förutom att plugga har jag inget mer intressant att göra. Jag försöker hålla mig borta från allt som har med shopping och mellandagsreor att göra. Jag ska äntligen ta tag i saker och ting och börja spara till en lägenhet. Så jag har slutat att klicka in på klädsidor och istället bytt ut de sidorna mot ännu mer suktande på hemnet. 

 

 
 
 

B som är bäst

Idag har jag börjat tentaplugga till årets sista tenta. Hur sjukt är inte det? Att vi snart går in i ett nytt år, vilket även är året jag blir mäklare. Jag är såååå taggad! Äntligen. På tal om tenta så klarade jag mina två senaste och fick dessutom B på en av dem. Inte för att det spelar någon roll att få mer än E men ja ni fattar, det var kul. Att jag klarade dessa tentor betyder även att jag är helt i fas med skolan. Nu är det bara att fokusera på nästa tenta och tentan efter det osv så att jag fortsätter på samma sätt. 

 

Just nu sitter jag inne på hemnet och letar lägenheter, eller rättare sagt suktar om jag ska vara ärlig. När utbildningen är klar kommer jag att flytta hem. Det tar verkligen emot, är ju så van att ha mitt eget nu... Men min tanke är iallafall att jag ska bo hemma och spara pengar. Sen är drömmen att köpa en lägenhet närmare stan. Jag vill ha en lägenhet som har bra planlösning men utöver det ska den vara ganska ful haha. Jag vill fixa allt precis som jag vill ha det. Dels för att jag är så kräsen och dels för att jag älskar att "renovera". Inte för att jag är sådär jätterutinerad på det... Men ja, jag älskar tanken av att göra det.  

 

 
    
 
 
 

 

 
 
 

RSS 2.0