Måndag

Just nu umgås jag med min amigo och vapendragare Linnéa Lundstedt som endast har några ynka timmar kvar som 18åring.. oj så spännande, kommer bli en stor skillnad när hon träder in i livet som 19. (Hon hälsar förresten till alla mina fantastiska läsare)

 

Idag har jag faktiskt mer eller mindre påbörjat min sista riktiga skolvecka som gymnasielev. Efter den här veckan har jag förhoppningsvis, skrivit mitt sista prov och haft min sista redovisning (i gymnasiet). Jag gör inget annat än längtar!!! Idag har jag skrivit min sista skriftliga inlämning och det var sjukt skönt att skriva ut den!! Idag är det 19 dagar kvar studenten och det känns verkligen. Hela helgen har mer eller mindre gått till att planera och fixa inför studenten, vi har köpt partytält, byggt en bar, köpt glas och tallrikar, planerat "menyn" osv. studenten studenten och studenten är typ det som händer i min hjärna för tillfället!!!! 


Från mösspåtagningen ♥


Ta mig tillbaka

En ny vecka är igång och den började med muntliga nationella i matte följt av en håltimme och sen filosofi. Vi gjorde det bästa av dagen så Alice, Gustav, Aran och jag åkte iväg och åt på håltimmen. Perfekt för att liva upp en tråkig måndag. Hemma har jag verkligen bara tagit det lugnt, vilket verkligen behövdes efter den här helgen. Det har verkligen varit full fart och då har jag inte ens hunnit jobba. Men men som sagt, skönt med måndag igen så att man kan andas ut lite. Något som också gjorde denna måndag lite bättre var att jag fick hem en klänning (ovanligt), en helt vanlig svart som jag bara var tvungen att klicka hem. 

 

Nu rullar detta inlägg mot sitt slut och jag ska snart placera mig framför tv och titta på Ex on the beach Sverige. Godnatt amigos 


RSS 2.0