Tschüß und Auf wiedersehen

Just nu sitter jag på flygplatsen i Innsbruck och det är ca en timme kvar tills start. Jag försöker få tiden att gå snabbare med tidningar, gå i taxfree osv. men just nu vill jag bara komma hem. Jag längtar så tills jag sätter mig i bilen och åker hem, tar en dusch för att sedan lägga mig i soffan och sova. Sömn är något jag har fått mycket av även den här resan, men alla som känner mig vet att det inte är nog. När jag kommer hem ska jag sova tills det är dags att åka till jobbet nästa dag. Så lär det inte bli... Men just nu är det bara det jag vill!!! Ses snart Sweden 
Danke

Den här dagen har vart motsatsen till dagen i mitt förra inlägg! Sist jag skrev hade vi tittat på naturen och vandrat lite. Idag har vi shoppat. Eller rättare sagt har jag shoppat. Shoppat en hel del faktiskt. Jag kom hem med 6 klänningar, en vit kappa (vilket jag har velat ha länge), en väska, ett par solglasögon, ett par byxor och en kjol i typ skinnmaterial. Kjolen är sjukt mycket snyggare än vad den kanske låter. 

Enligt mig var det här en perfekt dag som avslut på semestern, vet dock inte vad resten av familjen tycker.

Som sagt sista dagen idag, vilket är ganska skönt. Imorgon blir det flyg mellanlanda och sen återigen flyg för att sedan kunna landa i min säng. Vi ses i Sverige vänner 😘
Framme

Just nu sitter jag ute på altanen och tittar ut över en massa berg. Ja, som ni kanske förstår så är jag framme i Österrike. Min första dag här har bestått utav en massa liftåkande. Inte att jag har liftar med folk utan att vi har åkt med skidliftar upp i bergen. Vi åkte faktiskt så "långt" att vi lämnade Österrike och kom vidare till Schweiz. Sträckan vi åkte idag var faktiskt samma som vi åkte för 5 år sedan, och det var minst lika vackert nu som jag minns att det var då. Älskar den här miljön! Något annat jag älskar med Österrike är deras vatten. Jag tvättade håret igår och det har nog aldrig blivit så bra och mjukt. Till och med bättre än när jag duschar hos dig Linnéa. Tror jag flyttar hit för hårets skull. 


Även snö har jag sett idag! Inte varje sommar man för göra det! Eller aa, svensk sommar lär väl leverera det snart också! 


!!!!

Alltså den här byxdressen!!! Vart kan jag hitta den?!!?! Home

Just nu sitter jag hemma i min ensamhet och känner mig heeelt ensam. Jag är verkligen för ovan att vara det. MEN jag har dock ingen ork att göra något så jag antar att jag får skylla mig själv. Jag får helt enkelt se det som träning inför hösten. 

 

Igår firade vi Alva vilket ledde till att jag sov kvar där. Så min dag började med en promenad till jobbet, riktigt skönt. Efter en jobbdag åkte jag hem och landade i soffan. Nu ca sex timmar senare ligger jag kvar här. Jag har sovit, ätit, kollat på kläder (varit duktigt och inte beställt något), tittat på möbler osv till en lägenhet och pratat med family som flytt landet, men de vill inte ens prata med mig för länge för att det blir så dyrt. Haha jag är visst inte värd det. Kvällen har gått ganska fort och det är snart dags för mig att sova.

Godnatt, ta hand om er! 

 

 

 

 


Onsdag

Nu efter jobbet har jag ställt mig i kö till en massa lägenheter. Att jag om ca en månad måste ha en egen bostad + ha flyttat in ger mig smått panik. Dessutom kommer jag spendera lite tid i Österrike så hur jag ska hinna med allt vet jag heller inte. Och att jag kommer flytta från alla i min närhet ger mig bara ångest. Den ångesten har jag försökt att lindra på bästa sätt- shopping. Nu har jag precis klickat hem en trenchcoat i svart, samma modell som min rosa jag hade på studenten, en byxdress och en blus. 
 

En massa beslut

Nu när gymnasiet är slut är det dags att bli "vuxen" och bestämma sig för vad man ska göra till hösten. Länge har planen varit att jobba men nu har jag bestämt mig för att plugga. Jag vet vad jag vill bli i framtiden så varför inte bara satsa direkt? Såå ja, till hösten kommer ni hitta mig på högskolan i Gävle. 

 

Nu när jag äntligen har bestämt mig är det dags att hitta boende osv, sjukt att jag kommer flytta hemifrån om ca en månad?!? Jag kommer sakna allt här hemma så det gör ont men resan mellan Gävle och hem är ju faktiskt inte allt för lång. Trots att det tar emot att flytta och lämna allt så är det här något jag vill och allt kommer ju finnas kvar här hemma. 

 


Morgonshopping

 
 

Hejsan

Det var ett bra tag sedan jag tittade in här men nu kanske jag är tillbaka. Vem vet? 

 

Senast jag uppdaterade var det mösspåtagning. Nu, ett bra tag senare har jag tagit studenten, varit på Summerburst, firat midsommar, varit i Grekland med Linnéa, jobbat en hel del, haft många mysiga sommarkvällar med underbara vänner, klippt mig och kommit in på högskolan?! En hel del har jag hunnit med kan man säga. 

 

RSS 2.0