Torsdag

Idag har det varit en lång dag, antagligen för att jag bara väntar på att tiden ska gå nu. Det känns som att alla har åkt hem för att ha jullov medan jag sitter i min lägenhet och väntar i de sista föreläsningarna. Kul? Nej. 

 

Idag åkte Sanna hem och jag var så avundsjuk. Jag var iallafall ledig idag så jag följde med henne till stationen och sen passade jag på att inhandla de sista julklapparna nere på stan. Det kanske låter mysigt att strosa runt med gävlebocken som sällskap, men nej usch. Det regnade, var sjukt halt och dessutom blåste det så mycket att mitt paraply höll på att gå sönder, haha hade velat se mig själv virra omkring. 

 

Hemma har jag lagat lyxlunch, stekt kyckling, morötter i ugnen (micro med grillfunktion), bea och sallad. Alltså mmm vad gott det var!!! Efter det somnade jag och sen gick jag ut på en lång promenad. Det blev en riktigt lång och under tiden lyssnade jag på mysikhjälpen och pratade med mor och far. Längtar bara hem mer och mer nu!! Det har varit mycket för mig i skolan nu så jag kan med gott samvete säga att jag förtjänar det här lovet. Jag vill bara komma hem lägga mig i soffan och ha min familj i närheten. Att flytta hemifrån tar mer på krafterna än vad man kan tro, eller iallafall vad jag trodde. Förut tänkte jag typ "nice jag får bestämma helt själv och behöver aldrig anpassa mig utefter någon annan". Ja, absolut var det kul den första tiden då allt var nytt och man knappt han tänka för att det var så mycket på gång. Nu när man har landat lite så är det småsaker man saknar som man inte ens uppskattade förut. Tex. att ALLTID äta frukost själv, att man inte har någon att säga godnatt till, om man gör en asgod maträtt har man ingen men kan "glädjas" med och typ psykiskt påfrestande att veta att det bara är jag som är är och allt kommer se exakt lika dant ut om inte jag väljer att flytta på något. Haha nu känner jag att mina tankar springer iväg lite... men hoppas ni fattar min poäng. 

 

Nu vill jag inte att det här ska missuppfattas. Jag är glad över mitt val jag har gjort och jag har växt mycket som människa. Kanske låter klyschigt men så är det. Sanna och jag pratade om det senast igår och vi båda känner så. När man väl tänker tillbaka på hur man var och tänkte för bara några månader sedan så är det en stor skillnad. Alltså det är väl inte så att jag kan rabbla upp specifika exempel och att jag är en annan person haha. Det jag menar är väl att under den korta tiden som jag nu bott i Gävle har jag haft en del motgångar och sjukt många bra minnen- och resultatet av det är att man får mer livserfarenhet och mer kött på benen. 

 

Nu blev det är ovanligt långt och tankspritt inlägg.. men kärlek till er som orkade läsa. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0