Söndag

Då har den sista helgen i Gävle för i år passerat och det blev en riktigt bra sådan. Denna söndag har jag spenderat i lägenheten. När jag väl vaknade på riktigt så drog jag igång med storstädning. Och då blev det verkligen storstädning. Jag har städat allt jag kunde komma på, torkat lister diskat "gallret" till köksfläkten, klättrat och torkat ovanpå alla skåp, tvättat, you name it. Jag är iallafall riktigt nöjd med dagens insats och är mer än redo att åka hem över julen. 

 

Just nu sitter jag och äter lite godis som fans kvar samtidigt som jag kollar på solsidan. Sen blir det nog bara att sätta på en film och sedan sova. 

 

Torsdag

Idag har det varit en lång dag, antagligen för att jag bara väntar på att tiden ska gå nu. Det känns som att alla har åkt hem för att ha jullov medan jag sitter i min lägenhet och väntar i de sista föreläsningarna. Kul? Nej. 

 

Idag åkte Sanna hem och jag var så avundsjuk. Jag var iallafall ledig idag så jag följde med henne till stationen och sen passade jag på att inhandla de sista julklapparna nere på stan. Det kanske låter mysigt att strosa runt med gävlebocken som sällskap, men nej usch. Det regnade, var sjukt halt och dessutom blåste det så mycket att mitt paraply höll på att gå sönder, haha hade velat se mig själv virra omkring. 

 

Hemma har jag lagat lyxlunch, stekt kyckling, morötter i ugnen (micro med grillfunktion), bea och sallad. Alltså mmm vad gott det var!!! Efter det somnade jag och sen gick jag ut på en lång promenad. Det blev en riktigt lång och under tiden lyssnade jag på mysikhjälpen och pratade med mor och far. Längtar bara hem mer och mer nu!! Det har varit mycket för mig i skolan nu så jag kan med gott samvete säga att jag förtjänar det här lovet. Jag vill bara komma hem lägga mig i soffan och ha min familj i närheten. Att flytta hemifrån tar mer på krafterna än vad man kan tro, eller iallafall vad jag trodde. Förut tänkte jag typ "nice jag får bestämma helt själv och behöver aldrig anpassa mig utefter någon annan". Ja, absolut var det kul den första tiden då allt var nytt och man knappt han tänka för att det var så mycket på gång. Nu när man har landat lite så är det småsaker man saknar som man inte ens uppskattade förut. Tex. att ALLTID äta frukost själv, att man inte har någon att säga godnatt till, om man gör en asgod maträtt har man ingen men kan "glädjas" med och typ psykiskt påfrestande att veta att det bara är jag som är är och allt kommer se exakt lika dant ut om inte jag väljer att flytta på något. Haha nu känner jag att mina tankar springer iväg lite... men hoppas ni fattar min poäng. 

 

Nu vill jag inte att det här ska missuppfattas. Jag är glad över mitt val jag har gjort och jag har växt mycket som människa. Kanske låter klyschigt men så är det. Sanna och jag pratade om det senast igår och vi båda känner så. När man väl tänker tillbaka på hur man var och tänkte för bara några månader sedan så är det en stor skillnad. Alltså det är väl inte så att jag kan rabbla upp specifika exempel och att jag är en annan person haha. Det jag menar är väl att under den korta tiden som jag nu bott i Gävle har jag haft en del motgångar och sjukt många bra minnen- och resultatet av det är att man får mer livserfarenhet och mer kött på benen. 

 

Nu blev det är ovanligt långt och tankspritt inlägg.. men kärlek till er som orkade läsa. 

 


Från ove-invigningen

 
 
 
 
 
 

Drömmen

 

Måndag

Imorse när klockan ringde vid 7.30 ville jag inget annat än att ligga kvar, men när jag vaknade en kvart senare var jag piggare än någonsinl. Hur skönt som helst. I skolan var jag från nio till fyra och pluggade på. Nu är jag hemma och jag är fortfrande pigg. Haha jag fattar inte vad det är med mig idag, sen när har jag energi?! Aja nu ska jag läsa lite inför en gruppövning imorgon och senare ska jag och Sanna ta en promenad och hämta ut ett paket. Vet dock ej vad jag har beställt så det kan bli spännande.
 

Lördag

Jag kom precis hem från skolan efter att ha pluggat lite externredovisning nu på eftermiddagen. tidigare idag var jag iväg och köpte julklappar till hela familjen och sen gick jag även in på ikea för att köpa ramar till mina tavlor. 
 
Nu ska jag snart måla naglarna för att sen fixa mig och dra till Sanna där även Lisa kommer vara. Vi får se vad kvällen har att bjuda på. 
 
Några bilder från gårdagens julmys. 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Ja ännu en vecka som börjar gå mot sitt slut och det firas med... biljetter till Rihannas konsert i sommar!!!! är så sjukt taggad!!! Efter en stressig morgon framför datorn fick vi tag på biljetter, är så glad!!! Förutom det har jag varit i skolan, tvättat, köpt lite mer julpynt och nu på kvällen har jag varit i lägenheten med Josefin och Ida, som drog för ett tag sedan. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för att kunna välkomna fredagen. Äntligen. 

 
 

 

 


Till julafton

 
 

Julbord

Nu på kvällen har jag varit på årets första julbord. Det var Länsförsäkringar fastighetsförmedling som bjöd på en trvelig kväll. Lite tävlingar, roligt sällskap och god mat passade perfekt. 
 
 
 
 

RSS 2.0