Kvällen som aldrig borde tagit slut

Idag har jag mått skit rent ut sagt, jag har haft ont i foten (skadade mig på sista matchen igår efter 15 min på planen) ont i huvudet, inte kunna äta, gråtit till och från... Ja jag har som sagt mått skit! 

Jag fick iallafall lite ärenden gjorda och tillslut har jag även motvilligt börjar packa inför morgondagens flytt! Inte alls kul. 

Nu på kvällen var planen att äta middag med Sanna och Linnéa i hamnen. Men istället blev vi överraskade. När vi kom in på kroken satt världens finaste tjejer där, förutom Becca som tyvärr är utomlands nu. De hade planerat en "avskedsmiddag" och självklart fick jag lite tårar i ögonen när jag fattade att alla var där. Seriöst så borde mina tårar vara slut snart, gråter verkligen stup i kvarten. Kvällen var iallafall mer än lyckad och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Men tycker tog den ju slut... Och när jag lämnade Linnéa sist av alla blev det bara för mycket så att jag bölade söner så fort jag startade bilen igen och körde hem! Det är verkligen usch fy och blä för att jag ska lämna så fina vänner. Jag saknar redan allt så det gör ont och jag ver verkligen inte hur jag ska klara av att köra iväg från Ösmo imorgon...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0