Lyxfrulle

Imorgon är det dags för tenta, vilket betyder att idag blir sista dagen med tentaplugg. En dag som denna förtjänar man lite extra lyx så till frukost blev det bananpannkaka med sylt och frukt. Så gott! Men som sagt har jag tenta imorgon så min dag kommer bestå av lite tentaplugg och sen ska jag bara ta det lugnt. Jag brukar "vila mig i form" såhär dagen innan. Nu vill jag bara få tentan överstökad och sen ha en pluggfri helg med lite festande. 
 
 
 

Lite nytt

Ja vad är min blogg utan bilder på vad jag shoppar? Idag har jag som ni förstår klickat hem dessa plagg. Jag är lite osäker på bodyn så får se hur jag gör med den. Jag tänkte iallafall att alla toppar skulle passa riktigt bra till mina svarta utsvängda kostymbyxor. 

 
 
 
 
 
 

Taggad

Tisdag idag och jag är verkligen så sjukt taggad på den här veckan. Taggad på livet i övrigt. På fredag har jag tenta och jag tycker bara att det är så kul att plugga till den, hur sjukt är inte det haha?  På lördag är det även fogdeupptakt inför nollningen nästa vecka, så jag har även den och hela nollningen att se fram emot. Jag tror att jag är så glad då kursen vi går känns så relevant och att jag snart påbörjar min SISTA termin på högskolan (ja förlåt att jag tjatar om det). Idag tex så fick vi i uppgift på föreläsningen att sätta upp ett mål. Utifrån det målet skulle vi räkna ut vad det krävs av oss med hjälp av olika nyckeltal för att lyckas. Jag blev verkligen så tagga då mitt mål helt plötsligt kändes mycket mer verkligt och dessutom möjligt att uppnå. Jag är helt enkelt bara så taggad på framtiden. Hoppas ni också har haft en bra start på veckan. 
 
 
 
 
 
 
 

Så inspo

I natt har jag verkligen inte sovit bra, så dagen fick börja redan kl 6. Den började iallafall bra med en god frukost och en lugn morgon så det var ändå positivt att vakna tidigt. Just nu har jag lunch mellan två föreläsningar och är i valet och kvalt om jag ska gå på andra delen eller om jag ska sätta mig och tentaplugga istället. Jag har nämligen tenta på fredag så det är full fart. Roligt är det iallafall då det är en intressant kurs. Förut har vi haft ganska ointressanta kurser (men nödvändiga). Så nu är det verkligen kul att läsa saker som jag känner att jag verkligen kommer ha stor användning av i framtiden. Bara några månader kvar nu.

  
 
 

Locka utan värme

Som ni vet är jag besatt av hår och saker som är skonsamt för håret när det kommer till produkter och styling. Idag provade jag att locka håret utan värme och ja, jag blev sjukt nöjd med resultatet. Jag har faktiskt testat den här tekniken tidigare och då har inte det blivit så bra. Då hade jag sämre kvalitet på håret så det blev ganska konstigt när håret var naturligt frissigt och topparna var mycket tunnare. Det såg inte bra ut helt enkelt. Nu när jag max har värme på håret en gång i veckan så har frisset försvunnit och mina naturliga lockar existerar knappt längre. Det jag gjorde var iallafall att "snurra" upp håret ( när det var fuktigt) på de rosa mjuka "pinnarna" och böjde upp kanterna för att fästa håret. Jag tyckte iallafall att det blev riktigt fina vardagslockar. Dessutom passar min nya längd på håret prefekt till dessa lockar. 

 

 
 

 
 
 
 

Back to school

Tillbaka i Gävle igen. Idag hade jag första föreläsningen för året och det var faktiskt kul att vara igång igen. Dock var just denna föreläsning väldigt lik en vi hade första året, så det blev lite mjukstart med repetition kan man säga. Hemma har jag pluggat en del, det är tenta om två veckor så det är dags att köra igång. Dessutom klarade jag även min senaste tenta så jag är verkligen bara taggad på att tentaplugga för tillfället.

 

Nu på kvällen har jag även gjort ingefärsshot som jag ska ta varje morgon, känner att det är passande nu när jag har många runt mig som är sjuka. Till middag lagade jag grönsakssoppa. Det var väl inte det godaste jag ätit men det var gott med något riktigt varmt till middag.

 

 
 

 

 

 

1 januari

Årets första dag är snart slut och den har varit lugn och bra. Linnéa kom hit runt 14 och vi blev snabbt rastlösa (som vanligt) så vi åkte till maxi och handlade. Det är verkligen inte så svårt roa oss. Efter maxi blev det ett varv på ringvägen och sen hem igen. Väl hemma började jag laga mat. Jag gjorde en soppa på bl.a. aubergin, paprika och tomat som jag toppade med fetaoströra och pinjenötter. Det blev faktiskt smarrigt och hela familjen blev nöjda.  
 
 
 
 

 
 
 

RSS 2.0