Dag número dos

Idag åkte vi ut på havet för att förhoppningsvis se delfiner. Först såg vi en val och sedan en massa delfiner. Det var verkligen så sjukt coolt att se djur som jag endast sett på filmer. Efter båtturen släpptes vi av på en marknad där vi gick runt och sedan åt lunch innan vi åkte tillbaka till hotellet. 
 
När vi kom tillbaka till hotellet solade vi vid poolen en stund. Dock var det ganska molnigt just då, vilket kanske bara var bra då den solningen + all sol jag fick ute på havet resulterade till ett rött ansikte. Som vanligt när man är på semeter med andra ord.
 
Nu på kvällen har vi ätit grillbuffé på hotellet. Det var en blandning av allt möjligt och det var väldigt gott. Det var så mysigt med middag i solnedgången med livemusik i bakgrunden. Ett bättre avslut på en bra dag kan man väl knappast få.
 
 

Gran Canaria

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade och kan det bli en mycket bättre comeback än från ett soligt Gran Canaria? För mig känns det iallafall jättebra då min frånvaro från bloggen berott på att jag inte har haft något roligt att skriva om.


Vi kom fram igår på eftermiddagen och efter vi packat upp lite på hotellet, som för övrigt är sjukt fint och mysigt, så blev det middag. Jag provade grillad tonfisk för första gången och det ångrar jag verkligen. Det var som att äta en fläskfilé med eftersmak av fisk, usch! Kan jag verkligen inte rekommendera. 

Idag har det varit en riktigt bra dag och perfekt start på semestern. Frukosten var lika goals som hotellet, på stranden var det lagom varmt och lite svalkande vindar och även middagen blev riktigt god. Vi bor i lägenhet så ikväll lagade vi mat "hemma", det blev middag på terassen i solnedgången. RSS 2.0