Skola skola skola

Idag har skolan dragit igång på riktig och jag har varit där från morgon till kväll. Dagen började med en föreläsning i beskattning. Det var första "riktiga" tillfället i kursen och det kändes faktiskt bra. Jag hängde med hela tiden och dessutom kändes det inte omöjligt att förstå. Efter föreläsningen köpte Jossan, Hanna, Ida och jag lunch och satt ute i solen. Trodde inte att jag skulle få se solen mer i år, så det var riktigt skönt.
 
På eftermiddagen blev det plugg medan vi väntade in tiden till en företagspresentation. Idag var det notar som kom till skolan och det var faktiskt kul och intressant. Förra året var jag på massa företagspresentationer och nu i efterhand har jag insett att jag nog inte var helt redo, varken för att ta in all information eller praktisera för den delen. Nu ett år senare blev jag verkligen bara taggad på att börja mäkla. Jag känner att jag har fått liiite kött på benen och har en ganska bra uppfattning om hur jag vill att min arbetssituation ska se ut i framtiden. Nu måste jag bara hitta rätt företag och plats som kan matcha det haha. 
 
Sammanfattningsvis har det varit en bra dag. Jag känner mig taggad på både skolan och allt annat som kommer i framtiden. Hoppas att ni också har haft en bra onsdag. 
 
Bjuder på en bild med några gävlefavoriter 
 
 

6/9

Idag är det en sådan dag då tiden står still. Det spelar ingen roll vad jag gör, dagen tar inte slut. Nu tillexempel är klockan 15.18 och jag är mer eller mindre klar med middagen.... Jag sitter seriöst och väntar in tiden så att jag ska kunna fixa det sista och sen äta. Under den tiden har jag heller inget att göra, allt jag planerat för dagen är redan klart. Jag har såld massa böcker från förra året, planerat upp plugget med Ida och Jossan, handlat och hämtat paket. Juste, på tal om paketet. Idag fick jag nämligen hem min tröja från KENZO som jag beställde igår. Hur snabbt gick inte det?? Det blev iallafall en glad överraskning och den var verkligen hur fin som helst. Om jag ska klaga lite så var den aningen för stor.. men inte så att jag orkar skicka tillbaka och beställa en mindre storlek (om det blir för litet) plus att det är snyggt om den här typen av tröjor sitter lite "pösigt". Den kommer passa perfekt i höst till både byxor och kjol. 

 

 

 

 
 

kenzo

Precis beställt 
 
 

Gävle

Nu är sommaren och nollningen slut och imorgon är det dags för skola igen. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att komma tillbaka till de rutiner jag hade innan sommaren och dessutom påbörja mitt andra och kanske sista år här på högskolan. 

 

Vad händer mer förutom skolstart då...? Jo jag fyller nämligen 20 (!!!!!) om 13 dagar (!!!!!) så i mitt huvud planeras det för fullt. Ni som känner mig förstår att jag antagligen kommer tänka och planera onödigt mycket. Men för mig kan man inte tänka för mycket på sådant. Själva längtan dit är ju lika rolig, om kanske inte roligare än själva händelsen. 

 

Nu ska jag bara fixa här hemma i lägenheten några timmar innan det blir dags att träffa Sanna och Johanna. Förövrigt så är föregående mening något som kommer skrivas ofta framöver då Johanna ÄNTLIGEN flyttat upp med oss för att plugga. Det är verkligen så sjukt roligt och jag tror faktiskt inte att hon själv fattar hur glada jag och Sanna är för det. Det är verkligen drömmen. 

 

 
 

 

 


RSS 2.0