Uppdatering

Det var verkligen länge sedan och just nu när jag sitter ensam i min lägenhet så känner jag verkligen för att uppdatera lite. 

 

Just nu mår jag riktigt bra, livet är verkligen on top, dock skulle jag vilja börja träna mer på riktigt igen men det är en helt annan femma, för just nu är livet bra. Jag har egentligen ingen speciell anledning till att jag är så glad men jag är känner mig bara så redo för allt. 

 

Just nu är jag inne i en period då jag verkligen måste kämpa på. Det bästa är att jag vet att jag verkligen måste ligga i NU och inte sen. För nu har jag inte tid att vara lat. Ja försöker verkligen göra mig bösta i skolan nu och ge mig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas. 

 

Just nu är jag verkligen taggad på framtiden eftersom att jag äntligen har bestämt mig. Jag har valt att gå två år på högskolan vilket förhoppningsvis betyder att jag kommer få min mäklarlicens till sommaren. Att jag då kommer ha mitt drömyrke. Hur sjukt är inte det.

 

Men som sagt, det är nu jag måste kämpa. Det betyder tidiga mornar till sena kvällar fastklistrad framför skolböckerna. Dels för att jag självklart vill lyckas med en del av mig orkar verkligen inga fler motgångar på skolfronten. Jag kan inte precis säga att jag aldrig kommer kugga en tenta igen... men jag ska ge mig själv de bästa förutsättningarna för att inte göra det. Jag är så taggad. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0