Två dagar i rad

Det var verkligen ett bra tag sedan som jag lyckades uppdatera två dagar i rad. Nästan lite sorgligt eftersom att jag förut har uppdaterat varje dag och sett bloggen som något jag kunnat läsa tillbaka i och minnas saker. Men nu är det många dagar som saknas. Framför allt min 20årsdag. Liksom varför satte jag mig inte bara och skrev ett inlägg då, så att jag i framtiden kan kolla tillbaka på den dagen... (ja självklart finns det bilder jag kan kolla på osv). Den dagen var iallafall över förväntningarna. Jag hade "stort" firande med både familj och vänner. Vänner från både Gävle och självklar hemifrån. Om någon av er läser det här så är jag så tacksam för att ni kom. 

 

Idag har jag tagit tag i träningen igen, det som jag klagade lite på i mitt förra inlägg. Idag började jag dagen med en pw på en timme innan skolan och under dagen har jag försökt tänka lite på vad jag äter. Verkligen inget extremt men när man sitter i skolan blir det lätta att man köper nåt sött bara för att man är sugen. Nu får det vara slut med sånt. 

 

Nu på kvällen fick jag en glad överraskning. På lördag kommer nämligen min kära mor och far till Gävle över dagen för att lunch och träffa mig. Det kommer verkligen bli jättemysigt då jag inte hade förväntat mig att träffa dem förrän den 4:e november då jag kommer hem nästa gång. Det fick bli ett bra avslut på en bra dag. (Linnéa hoppas att du är stolt över mig för att jag uppdaterar så flitigt) 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0