Drömmigt

I mitt framtida hem vill jag verkligen ha...

Jag vill ha en köksö. Jag vill ha ett stort kök men en stor köksö. Jag tycker verkligen att det är såå fint och dessutom användbart. Det känns som att det blir en självklar samlingsplats i hemmet, och det är så jag vill ha det. Jag vill att mitt hem ska känns som ett hem för alla i min närhet.

Jag vill ha en stor walk in closet. Det har jag alltid velat ha. Otippat va? Det känns verkligen som den ultimata flickdröm. Tänk en heltäckningsmatta, stora inbyggda garderoben och en stor sittdel i mitten av rummet.

Jag vill ha ett stort och luftigt vardagsrum. Det ska delas av med en vägg som typ är gjord av fönster. Jag såg nämligen något liknande på körunda och jag dog, det var såå fint!

Mitt hus ska definitivt ha flera våningar. Jag tycker att det är riktgt snyggt med en övervåning som bara är en halv övervåning eller vad man ska kalla det. Så att när man är på övervåningen kan man kolla ner i vardagsrummet. Ett till plus med det är att vardagsrummet får riktigt högt i tak.

Ett badrum i marmor, alltså överallt. Alla väggar golv osv, marmor överallt. Dessutom ska alla "metaller" i badrummet vara i mässing, alltså typ dörrhandtag, kran osv. Det är så otroligt snyggt.

Det här inlägget känns/är väldigt "girigt" men det är sånt här jag tänker på om dagarna. Liksom om någon frågar mig vad jag har för framtidsplaner/drömmar så säger jag alltid att jag vill ha MITT drömhem. Jag älskar inredning och allt som hör där till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0