Hej hej

Nu har jag varit sådär dålig igen och glömt bloggen. Jag har haft annat i huvet och när jag väl fått tid för att blogga har jag fastnat inne på youtube istället, ovanligt... Det har hänt mycket sen sist jag skrev och det kommer bli väldigt långdraget om jag ska rabbla upp allt jag har sysslat med, så jag börjar om lite på nytt istället. 

 

Idag började dagen med att Linn, Maja och jag gjorde klart ett arbete om ett rättsfall som skulle in idag. Efter det, redan vid 11.30, mötte jag upp Ulle för att fixa naglarna. Vi båda var inställda en kall lila/rosa/grå färg men där vi gjorde naglarna hade de tyvärr inte den färgen så istället har jag nu en ljusrosa väldigt nude färg. Jag är verkligen sjukt nöjd och dessutom spänd på hur länge det håller. 

 

Nu är jag hemma i sängen och har inte mycket mer planerat idag. Imorgon ska jag åka hem till Ösmo igen så jag ska väl fixa lite in för det. I helgen är det nämligen dags att fira fin Becca som fyller 20. Fatta 20!!!! Det ska bli så mysigt att träffa alla och bara umgås. Jag är så glad för att åka hem den här helgen innan det är dags att komma tillbaka och börja plugga inför tentan.  

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0