Kesoplättar



24/11

Dygnet räcker inte till. Idag har det varit en heldag med plugg. Jag och min grupp fick en hel del gjort så det var riktigt skönt. Vid fem var jag hem och vände för att sedan gå på en standardpromenad med Sanna. Sen var jag hem och vände igen för att duscha och sen gå vidare tillbaka till Sanna. Ikväll var det tacomys inplanerat då även Isabelle och Lisa var med. Då kunde jag äntligen slappna av för dagen och bara ta det lugnt.

 Jag kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag bara hänge en tvätt och sen sova. Äntligen säger jag bara. 

 

 Nyårsklänningen kom även hem idag!!  

 

 
 

Måndag

Idag har det varit mycket att göra från morgon till kväll! Imorse vaknade jag i Ösmo för att åka till Gävle och gå på föreläsning vid 13. Föreläsningen var ovanligt seg och jag var trött som vanligt... Bra bra. Efter det satte jag och min grupp oss i biblioteket för att jobba med ett arbete om ett brottsmål. Vi var nämligen på rättegång förra veckan, vilket var sjukt intressant. Man kanske ska byta linje och bli advokat istället! 

Jag kom iallafall hem vid halv sex nån gång och åt middag lite snabbt för att sen gå en långpromenad med Sanna. Då passade jag även på att hämta ut mina tavlor som hade kommit. Nu fattas det bara ramar sen ska dom upp på väggen. Kommer bli riktigt fint! På tal om fint så har jag även hämtat upp dynor till mina stolar. Haha kanske inte är så intressant men jag är nöjd ialalfall.




Hemma

Den här helgen har jag varit hemma och det har varit så skönt!!! Jag har sovit ikapp och dessutom hunnit med roligheter också. Igår var vi nämligen på Emmas 25 årsfest och det var riktigt lyckat. Hon hade verkligen gjort allt så sjukt fint. 

 

Idag har jag varit hos Marita (Ösmo fot och friskvård) och färgat ögonfransarna, riktigt skönt så att fransarna blir ännu mörkare och ser lite längre ut när man är osminkad. Perfekt för mig som inte orkar sminka mig till vardags. Det rekommenderar jag verkligen. Gå till Marita!!! När jag var klar med det hamnade jag framför soffan igen och här sitter jag kvar fortfarande. Haha men jag klagar inte! det är så skönt att somna i soffan och sen vakna för att somna igen, det är sånt jag saknar att kunna göra nu när jag är i skolan hela dagarna. Höga krav jag har på mitt liv haha. 

 

Nu är det snart dags för mig att börja packa ihop mina grejer för att åka tillbaka till Gävle imorgon. Om jag har grov söndagsångest? Svar ja. 

 

 

Morgon

Jag har precis ätit frukost och nu sitter jag nerbäddad framför tv:n. Jag ska snart ta tag i dagen men måste bara sitta här och vakna lite. 

Ni som känner mig vet att jag kan sova extremt mycket. När jag gick på högstadiet och gymnasiet somnade jag mer eller mindre varje dag efter skolan och sov några timmar! Haha saknar det så. Nu har jag verkligen inte tid med det. Och det börjar verkligen sätta sina spår!! Nu känns det som att mina ögon inte öppnas helt, för att jag helt enkelt vill sova.




Måndag

Ny vecka men nya utmaningar och massa andra klyschiga saker. Dagen började ovanligt tidigt med en föreläsning mellan 9-11 och efter det har det varit en del fram och tillbaka till lägenheten. Runt fem kände jag mig klar med skolan och hamnade då istället framför spisen och gjorde seriöst 20 portioner köttfärssås... haha kommer aldrig kunna äta det igen efter det här. Senare på kvällen tog Sanna och jag en långpromenad och tillslut hamnade vi framför tv:n med en varsin kopp te. Mysiga rutiner vi har här uppe.

 

Nu på kvällen passade jag även på att beställa två tavlor som äntligen kommit in i lager. De kommer passa perfekt i min lilla lägenhet. 

 
 

Hej

Nu var det ett tag sen jag kikade in här. Men jag har några tappra besökare så hej på er! 
 
Jag måste gå tillbaka och börja göra saker som jag tycker om att göra igen, så blogga är en av sakerna. 
 
Det är tufft i skolan men jag vet att jag vill det här så jag kämpar på, trots att det inte är så lätt alla gånger. Det har blivit många tårar men jag tänket inte ge upp. Jag kom  in av en anledning så jag måste bara förstå att jag faktiskt klarar det här.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0