Mycket glädje

Det där med att jag skulle komma hem med flyget för att sedan lägga mig och sova blev seriöst ett stort skämt!! Mitt fly blev inställt och allt blev bara krångligt och jobbigt. Såå jag blev arg och ledsen och det slutade med att jag flög till Frankfurt där min family fick hämta upp mig. Haha jag kom hem igår, två dagar senare än planerat... Men men åka i köer på autobahn, åka färja osv. kan ju vara kul det också. Det är iallafall skönt att vara hemma och jag läger ännu en bra rasa bakom mig. 
 
 
Så fort vi kom till Sverige fick jag goda nyheter! Äntligen... har jag fått en lägenhet!! Det är en sjuk lättnad och det kommer bli så bra. Jag vet precis hur jag vill ha det. Så alla (okej inte alla) som har vägarna förbi Gävle är varmt välkomna hem till mig!! Sjukt att jag ska flytta hemifrån!!! 
 
  
 
Idag har det varit första dagen tillbaka på jobbet efter min lilla minisemester och den kunde inte börjat bättre. Idag var det ju dagen då Frida äntligen tog över och ska skapa något eget, så valde Charlie, Alice och jag att slå på stort, med både ballonger, tomtebloss och mycket annat, överraskade vi vår underbara chef. Efter det har dagen bara fortsatt att vara bra och alla var bara så glada. Säg hejdå till Konditoriet och istället är ni varmt välkomna till Frida´s. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0