Gävle

Jag vet inte hur många gånger jag har föreställt mig dagen då jag ska flytta hemifrån. Då var man liten och ganska orealistisk i sina tankar om hur och vart man skulle bo. Nu är den dagen då kag flyttar hemifrån snart över. Jag antar att det är dags att inse att man börjar bli lite stor. När jag var yngre trodde jag iallafall inte att jag skulle flytta till Gävle för att utbilda mig till mäklare, jag trodde aldrig att jag skulle bo men tjejen jag träffade när jag var två och hennes första ord till mig var "klutt klutt". Men nu sitter vi här och ska dela på en etta den första månaden. 

Idag har vi varit som i en bubbla men trots det har vi fått en hel del gjort. Vi har fixat i lägenheten, storhandlar, lagat mat och nu ska vi försöka fixa med datorn så vi ska kunna titta på idol.

Det är först nu när jag kan slappna av som jag inser vad vi håller på med. Jag vill inte skriva massa depp, eftersom att det här ska vara början till något sjukt roligt i våra liv, så jag ska hålla mig kort. Jag saknar min familj, mina vänner och mitt fotbollslag så det gör ont. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0