Jag fyller år snart...

 
 
 
                                         
 
 

Måste sluta shoppa


Onsdag

Nu har vi varit i Gävle i ca en vecka och oj vad snabbt tiden har gått. Dagarna har verkligen flugit förbi samtidigt som det känns att vi har varit här i en evighet. Nu när nollningen börjar gå mot sitt slut så känner man sig lite sliten. Men tro mig det är det värt med tanke på allt roligt man har varit med om och alla roliga människor man har träffat. Nu när jag sitter här kommer jag inte på allt vi har gjort, men några av sakerna har varit vinbrännboll, såpabandy, olika sittningar och självklart en massa fester. Det har varit full fart vilket har gjort att man glömt allt vad hemlängtan innebär. 

 

Idag har vi haft upprop och en kort introduktion och även det känns bra. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag är faktiskt taggad inför måndag då första kursen börjar. Nu ska jag strax iväg på förfest med mitt lag, jaktlaget, sen vidare till tältet för filmvisning av allt som har hänt i veckan, vilket kommer bli sjukt kul. Efter det blir det mellanfest och efter det vidare kårhuset. 

 

 

Gävle

Jag vet inte hur många gånger jag har föreställt mig dagen då jag ska flytta hemifrån. Då var man liten och ganska orealistisk i sina tankar om hur och vart man skulle bo. Nu är den dagen då kag flyttar hemifrån snart över. Jag antar att det är dags att inse att man börjar bli lite stor. När jag var yngre trodde jag iallafall inte att jag skulle flytta till Gävle för att utbilda mig till mäklare, jag trodde aldrig att jag skulle bo men tjejen jag träffade när jag var två och hennes första ord till mig var "klutt klutt". Men nu sitter vi här och ska dela på en etta den första månaden. 

Idag har vi varit som i en bubbla men trots det har vi fått en hel del gjort. Vi har fixat i lägenheten, storhandlar, lagat mat och nu ska vi försöka fixa med datorn så vi ska kunna titta på idol.

Det är först nu när jag kan slappna av som jag inser vad vi håller på med. Jag vill inte skriva massa depp, eftersom att det här ska vara början till något sjukt roligt i våra liv, så jag ska hålla mig kort. Jag saknar min familj, mina vänner och mitt fotbollslag så det gör ont. 

♡ på alla språk som finnsKvällen som aldrig borde tagit slut

Idag har jag mått skit rent ut sagt, jag har haft ont i foten (skadade mig på sista matchen igår efter 15 min på planen) ont i huvudet, inte kunna äta, gråtit till och från... Ja jag har som sagt mått skit! 

Jag fick iallafall lite ärenden gjorda och tillslut har jag även motvilligt börjar packa inför morgondagens flytt! Inte alls kul. 

Nu på kvällen var planen att äta middag med Sanna och Linnéa i hamnen. Men istället blev vi överraskade. När vi kom in på kroken satt världens finaste tjejer där, förutom Becca som tyvärr är utomlands nu. De hade planerat en "avskedsmiddag" och självklart fick jag lite tårar i ögonen när jag fattade att alla var där. Seriöst så borde mina tårar vara slut snart, gråter verkligen stup i kvarten. Kvällen var iallafall mer än lyckad och jag ville aldrig att den skulle ta slut. Men tycker tog den ju slut... Och när jag lämnade Linnéa sist av alla blev det bara för mycket så att jag bölade söner så fort jag startade bilen igen och körde hem! Det är verkligen usch fy och blä för att jag ska lämna så fina vänner. Jag saknar redan allt så det gör ont och jag ver verkligen inte hur jag ska klara av att köra iväg från Ösmo imorgon...
Life

Ännu en gång har jag varit usel på att uppdatera men för tillfället har jag bara ångest för framtiden... och det är ju inte allt för kul att läsa om. Men som sagt jag har inget annat att skriva om så ja, ni får stå ut. 
 
Idag var det näst sista dagen på jobbet och dessutom sista fotbollsträningen som jag faktiskt vet att jag skulle gå på. Just nu har jag svårt att se saker från den ljusa sidan och istället har jag gråten i halsen. Helst vill jag inte ens prata om flytten och skolan, Det är för nära nu och jag är inte redo. 
 
Nu tänker jag för mycket som vanligt så istället ska jag satsa på att sova och förhoppningsvis vara mer taggad imorgon.
 
 

👌🏻Älskar att shoppa på morgonen

 

Drömma lite

 
 
 
 

Mycket glädje

Det där med att jag skulle komma hem med flyget för att sedan lägga mig och sova blev seriöst ett stort skämt!! Mitt fly blev inställt och allt blev bara krångligt och jobbigt. Såå jag blev arg och ledsen och det slutade med att jag flög till Frankfurt där min family fick hämta upp mig. Haha jag kom hem igår, två dagar senare än planerat... Men men åka i köer på autobahn, åka färja osv. kan ju vara kul det också. Det är iallafall skönt att vara hemma och jag läger ännu en bra rasa bakom mig. 
 
 
Så fort vi kom till Sverige fick jag goda nyheter! Äntligen... har jag fått en lägenhet!! Det är en sjuk lättnad och det kommer bli så bra. Jag vet precis hur jag vill ha det. Så alla (okej inte alla) som har vägarna förbi Gävle är varmt välkomna hem till mig!! Sjukt att jag ska flytta hemifrån!!! 
 
  
 
Idag har det varit första dagen tillbaka på jobbet efter min lilla minisemester och den kunde inte börjat bättre. Idag var det ju dagen då Frida äntligen tog över och ska skapa något eget, så valde Charlie, Alice och jag att slå på stort, med både ballonger, tomtebloss och mycket annat, överraskade vi vår underbara chef. Efter det har dagen bara fortsatt att vara bra och alla var bara så glada. Säg hejdå till Konditoriet och istället är ni varmt välkomna till Frida´s. 
 

RSS 2.0