Tisdag

Idag har det varit en lång dag. Trots sovmorgon gick jag (av någon anledning) upp tidigare för att jogga, duscha, äta frukost, innan jag somnade om för att sedan åka till skolan. Skoldagen har varit som alla andra dagar, ganska onödiga då jag knappt fått något gjort. Efter skolan åkta jag med hem till Linnéa och satt på hennes balkong ett par timmar innan jag rullade vidare hem. Väl hemma när jag hinner landa lite och känna efter så fattar jag hur trött jag verkligen är... Så självklart somnade jag tills det var dags att dra till träningen.
 
 

Senaste tiden- en hel del fiesta


Skiva

Det är snart en vecka sedan vi hade skiva, och shit va kul det var!! Vill bara uppleva den igen och sedan tusen gånger om. 
 

Lovet

Under det här lovet har bloggen legat på noll. Dels för att jag har varit upptagen för det mesta och dels för att det jag har sysslat med inte har varit så intressant att skriva om. Men för att sammanfatta mitt lov så har jag jobbat, varit ensam hemma, varit på bio, firat födelsedagar, varit på skiva, och spelat fotboll. 

 

Nu är det bara att ta sig tillbaka till verkligheten och släppa allt som hänt på lovet. Jag är verkligen helt slut i kropp och knopp, nästan skönt att vara tillbaka i skolan igen. Men trots att det är skola igen så betyder det inte att det är en vanlig vecka... i veckan är det dags för vår skiva!!! Redan imorgon faktiskt!! jag vet inte vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig eller hur jag vill ha håret. MEN jag är sjukt taggad ändå. Hur kan man inte vara det liksom?!

 

Men, innan jag kan ladda upp ordentligt till skivan så har jag ett nationellt prov att göra på dagen... så det ska jag förbereda mig för nu. Godnatt! 

 


RSS 2.0