Måndag

Idag har det varit en kort dag i skolan med bl.a. annat ett studentmöte om mössor inplanerat, alltid lika kul att tänka på studenten!! 

Efter skolan var jag och Linnéa på banken, jag är ju så vuxen nu så jag var tvungen att fixa lite grejer där haha. Efter det blev det en liten runda i centrum då jag köpte bl.a. en stickad tröja (Alva jag har inte tid att lägga upp bild nu, så du får se den senare). 

Jag har precis varit och hämtat ut mitt körkort på posten!!! Och nu sitter jag och packar inför resan till Bryssel som bär av i natt!! Jag har lite panik över vad jag ska ha med mig och hur jag ska hinna allt, så självklart är jag så klok och sätter mig och bloggar istället.. Aja natten är ung, eller aa jag har iallafall tills 03.45 då vi ska samlas vid gymnasiet för att ta oss vidare med buss till Arlanda! 

 


En lyckad kväll #18

Ännu en gång vill jag tacka alla för allt igår! Ni är verkligen bäst!! Kärlek till alla som var delaktiga! 💗


Världens bästa födelsedag!Äntligen 18Ett tag sedan

Ja det var ju ett bra tag sedan jag levererade ett inlägg men nu såhär på kvällskvisten känner jag att det är dags. Jag har inte nämnt det tidigare men vi har iallafall världens lalligaste schema.. så idag slutade jag vid 11.30 och när jag kom hem passade jag och Rebecca på att provbaka lite muffins eftersom att det är en viss liten person som fyller 18 nästa vecka (jag för er som inte vet). Med bakningen blev det iallafall några misslyckanden men nu känns det som att allt kommer lösa sig ändå, jag ska bara baka över typ 100 muffins men annars är det inga större problem haha. Idag fick jag även hem en hel del grejer som jag beställt hem inför nästa helg, så roligt. 

Aja nu ska jag strax sova för att vara pigg till matchen imorgon, tagga!! 

 

  
  
 
 
 
 

 

 


RSS 2.0