Söndagsångest

Ingen skola i morgon men trots det har jag söndagsångest. Jobb väntar imorgon och för tillfället är jag verkligen inte taggad. Det skulle verkligen inte sitta fel med ännu en dag hemma i sängen framför tv med datorn i knät, Jag har haft ont om sådana dagar det här lovet, alltid har det varit något! Men än så länge kan jag säga att det har varit ett riktigt bra lov. Men nu börjar dock verkligheten knacka mig på axeln och påminna mig om plugg som ska göras under lovet.

 

Dagen har varit väldigt lugn. Jag har mer eller mindre legat på soffan i min nya mjukisdress timme ut och timme in, förutom när jag tog mig i kragen och sprang ett varv runt Ösmo. Det var riktigt skönt och inte alls så jobbigt som jag väntat mig! Nu ska jag sova för att vara någorlunda pigg inför morgondagen. God fortsättning på er allihop ♥

 


God jul

Jag har verkligen varit sämst på att uppdatera men nu kände jag bara för att önska en god jul! Jag kom precis hem från mina kusiner efter en mysig kväll. Julen är ju inte precis som när man var liten... men det blev en bra kväll trots allt. Nu ska jag titta på mina julklappar haha och sen bara ta det lugnt!! 
God jul alla fina puss på er! ♥
 
 
 
 
 

Johanna 18årRSS 2.0